gototopgototop
Apply
Македонски (Macedonian)English (United States)

logo  usaid-logo-small competitive

 


  • drugaslikaheader1 copy.png
  • drugaslikaheader2 copy.png
  • drugaslikaheader3 copy.png
  • drugaslikaheader4.png

Инвеститориinvestor1Центарот за Иновации нуди услуги кои го поддржуваат

Повеќе..

Советници за иновации 


innovadvis1 copyСоветниците за Иновации им помагаат на иноваторите

Повеќе..

Иноватори - Претприемачи


innovator1 copyИноватор е личност кој бил/а во можност да идентификува

Повеќе..

Следната недела во Скопје ќе се одржи Бизнис конференција за поттикнување на претприемачки...

Локалната и регионалната интернет сцена е составена од многу иновативни проекти кои немаат...

Во насока на континуирано градење на капацитетите на Центарот за иновации со цел градење на...

“Да, би сакале да инвестираме”. Магичните зборови кои секој сопственик на старт-ап сака да ги слушне....

Најуспешните иноватори се најчесто портретирани како да поседуваат страст која се граничи со догматизам....

  Прашање: Дали сериските претприемачи имаат поголеми шанси за успех од оние кои започнуваат бизнис...
aambarkova

Центарот за Иновации Скопје е развиен во рамките на  Проектот за конкуретност во Македонија ,финансиран од 
Американската агенција за меѓународен развој (УСАИД)  и спроведуван од Корпорацијата КАРАНА.

Информациите кои се дадени на овој портал не ги претставуваат гледиштата или ставовите на Американската агенција за меѓународен развој или на Владата на САД.